Logo

Etusivulle

Ajankohtaista
Hallitus
Yleistietoja
Kilpailukalenteri
Liity jäseneksi
Linkkejä
Seuran säännöt
Lomakkeita
Jäsentiedotteet


AJANKOHTAISTA


Rallisprint 2015


 

Radan käyttö ja lukitus
Olemme joutuneet sulkemaan radan lukittavilla puomeilla. Avaimia löytyy seuraavilta henkilöiltä: Matti Korpela ja Kari Urrila. Lisäksi yksi avain on kerhohuoneella.
Radan käyttö on sallittu MA, TI, PE klo 12-20, sekä LA klo 10-18. Lisäksi juhlapyhinä radan käyttö on kielletty. Radan käyttö on jäsenistölle maksutonta, muilta 10,- / kerta.

Seuran T-paita
Saatavana seuran T-paitoja (koot M-XXL), väri on musta selässä teksti Pohjois-Hämeen UA ja etupuolella seuran logo. Hinta 18,-/kpl.

Seuran lippalakki
Lippalakin hinta on 13,-/kpl.
T-paitoja ja lippalakkeja on saatavilla Ruovedellä Korpelan Matilta, puh. 0500-836 160 ja Virroilta Hovikorven Jormalta, puh. 050-558 2415.

Toimitsijalisenssit
Toimitsijat muistakaa lisenssiä korottaessa tai uusiessa päätoimitsijalisenssiä tulee käydä joku päätoimitsijakoulutus. Liiton sivulta löytyy koulutuskalenteri ja ohjeet kuinka ilmoittautua. Seura maksaa koulutuksen.

Kulukorvauksia toimitsijoille
Kilpailijaporukalta lähtenyt aloite toimitsijoiden kulukorvauksista on otettu vuoden alusta käyttöön. Lähtökohtana uudelle idealle oli kilpailijoiden esille tuoma mielipide siitä, kuinka hyvä asia on, että seuralla on ollut edes vähän mahdollisuuksia jakaa kilpailija-avustuksia. Samalla nousi kuitenkin esiin huoli siitä, että jos toimitsijat vähenevät, ei kuljettajillakaan ole mahdollisuutta harrastaa. Lähinnähän toimitsijoiden aktiivisuus on tärkeää naapureiden kisoissa. Juuri sillä saamme taas heiltä vastavuoroisesti apua omiin tapahtumiimme. Hallituksen päätöksen mukaisesti homma toimii seuraavasti:
Toimitsija, joka on ollut oman seuran ulkopuolisissa kilpailuissa toimitsijana, on oikeutettu kulukorvaukseen, joka on 0,20 e / km. Kyytiläisestä lisäkorvaus on 0,02 e/hlö. Tämä koskee niitä toimitsijatehtäväpyyntojä, jotka on saatettu seuran hallituksen tietoon ennen tapahtumaa. Eli joku kilpailunjärjestäjä on pyytänyt seuraltamme apua. (Esim. Ähtärin UA pyytää järjestämään talvimestaruuskisassaan lähdönjärjestelyn tai Kankaanpään UA pyytää sprinttiinsä ratatuomareita.) Samaa korvauskäytäntöä sovelletaan esim. seuramme järjestämillä erikoiskokeilla muiden ralleissa. Yritetään mahdollisuuksien mukaan koota autoja täyteen ja sen jälkeen Korpelan Jaanalle kirjallinen lasku, joka löytyy näiltä sivuilta pdf-muodossa tai excel-muodossa. Tästä valmiista lomakkeesta ilmenee kaikki tarvittavat tiedot matkasta, kisasta ja tehtävästä. Kulukorvaus ei koske tehtäviä, joissa korvausvelvollinen on kilpailun järjestäjä (mm. tuomaritehtävät).

© P-HUA
phua@phua.fi